SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Amasya’da Materyal Sınıfı Açılışı Gerçekleştirildi: Yetkililer Öğrencilere Destek Verdi

Amasya’da Materyal Sınıfı Açılışı Gerçekleştirildi: Yetkililer Öğrencilere Destek Verdi
Bu haber 12 Şubat 2024 - 15:14 'de eklendi ve 76 views kez görüntülendi.

ChatGPT, Materyal Sınıfı Açılışına Kimler Katıldı?

Tuğgeneral Hikmet Akıncı İlk-Ortaokulu’nda gerçekleşen materyal sınıfı açılışına hangi yetkililer katıldı? Amasya Vali Yardımcısı Adem Ünal ve Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen’in yanı sıra kimler etkinliğe iştirak etti?

Yetkililerden Teşekkür Mesajı

Açılış etkinliğinde Vali Yardımcısı Adem Ünal ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, Tut Elimi Derneği Türkiye Temsilcilerine nasıl bir teşekkür mesajı iletti? Bu destekten dolayı duydukları memnuniyeti nasıl ifade ettiler?

Öğrencilerle Bir Araya Gelindi

Etkinlik sırasında Vali Yardımcısı ve İl Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerle nasıl bir etkileşimde bulundular? Akıl zekâ oyunlarını oynayarak öğrencilerle zaman geçiren yetkililer, bu tür etkinliklerin eğitim alanındaki önemini vurguladılar mı?

Amasya’da gerçekleşen materyal sınıfı açılışında, yetkililer öğrencilere destek verdi ve eğitim alanındaki projelerin önemine dikkat çekti.

Amasya, materyal sınıfı, açılış, eğitim, destek, öğrenciler

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA