SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Amasya’da Yaban Hayvanı Bulunduran Kişiye Adli İşlem

Amasya’da Yaban Hayvanı Bulunduran Kişiye Adli İşlem
Bu haber 03 Şubat 2024 - 13:14 'de eklendi ve 78 views kez görüntülendi.

Amasya’nın Suluova ilçesinde, evinde 9 yaban hayvanı beslediği iddia edilen bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Polis ve Milli Parklar İşbirliğiyle Operasyon”
Suluova ilçesinde bir vatandaşın evinde yaban hayvanlarını besleyip satışa sunduğu ihbarını alan polis ekipleri, hemen harekete geçti. Olayla ilgili olarak Milli Parklar Amasya Şube Müdürlüğü görevlileri ile işbirliği yaparak koordineli bir operasyon düzenledi.
Evde Yapılan Aramada Ele Geçenler”
Evde gerçekleştirilen arama sonucunda, M.Ç’nin evinde ve ek yerlerde toplamda 2 tavus kuşu, 2 yeşilbaş ördeği, 2 angut kuşu, 3 sülün kuşu ve 1 sincap kafesi ele geçirildi. Yaban hayvanları, Milli Parklar Amasya Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.
Adli İşlem Başlatıldı”
Yabani hayvanları besleyip satan şahıs M.Ç, hakkında adli işlem başlatıldı. Yaban hayvanlarının doğaya salınması ve rehabilitasyon işlemleri ise Milli Parklar ekipleri tarafından gerçekleştirilecek.
Amasya’nın Suluova ilçesinde yapılan operasyonda, evinde 9 yaban hayvanı bulunduran kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Yaban hayvanları doğaya salınmak üzere yetkililere teslim edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA