SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Başkan Sarı,Çelenk Törenine Katıldı

Başkan Sarı,Çelenk Törenine Katıldı
Bu haber 29 Ekim 2020 - 12:57 'de eklendi ve 328 views kez görüntülendi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşu’nun 97. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının Türk milleti ile omuz omuza yürüttüğü mücadelenin sonunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 97. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Amasya’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Yavuz Selim Meydanı’nda korona virüs salgını dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına göre ve sınırlı sayıda katılım ile gerçekleştirilen törene Amasya Valisi Mustafa MASATLI, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet ATLI, Belediye Başkanı Mehmet SARI, Cumhuriyet Başsavcısı Erol ÇELİK, Baro Başkanı Melik DERİNDERE, Siyasi parti temsilcileri ve öğretmen ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtına Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlayan törende daha sonra Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve Cumhuriyetin kurulmasında emeği geçen tüm şehit ve gaziler anısına saygı duruşu İstiklal Marşının okunmasının ardından program son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA