SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

BAŞKAN SARI’DAN AKDAĞ SUYU PROJESİ

BAŞKAN SARI’DAN AKDAĞ SUYU PROJESİ
Bu haber 13 Ağustos 2020 - 15:34 'de eklendi ve 145 views kez görüntülendi.

AKDAĞ SUYUNUN ŞEHRE KAZANDIRILMASI İÇİN PROJE ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Akdağ suyunun Amasya’ya kazandırılması için proje çalışmalarına başlandığını söyledi.

Başdanışman Ahmet Yenihan, Başkan Yardımcıları Hasan Şahin ve Ali Özel, İller Bankası Samsun Bölge Müdürlüğü Mekansal Planlama ve Proje Müdürü Afşin Çakır, Makine Mühendisi Teknik Uzman Fatih Unkar ve Jeoloji Mühendisi Feride Somgu ile birlikte Akdağ suyunun Amasya’ya kazandırılması konusunda bir toplantı gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya teknik elemanlar, Akdağ kaynak suyu drenaj tesisleri ve isale hattı üzerinde yaptıkları saha çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Başkan Sarı’nın toplantıda değindiği bir diğer nokta, drenaj hatları, isale hattı, depolar ve şebekede yapılması gereken iş ve işlemler ile ilgili bir eylem planı hazırlanması konusunda teknik ekibe talimat verdi. Akdağ suyunun Amasya’ya kazandırılması ve Yeşilırmak kenarındaki kuyuların kapatılması için proje çalışmalarına başlandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA