SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Başkan Sarı’dan Giresun’a yardım eli

Başkan Sarı’dan Giresun’a yardım eli
Bu haber 03 Eylül 2020 - 10:09 'de eklendi ve 136 views kez görüntülendi.

AMASYA’dan sel ve heyelan felaketinin yaşandığı Giresun’a 3 kamyon yardım gönderildi.Geçtiğimiz günlerde sel ve heyelan felaketi yaşayan Giresun’da yaralarının sarılması için Amasya Belediyesince içerisinde su, meyve ve sebze yüklü yardımları hazırlandı. Hazırlanan 3 adet yardım kamyonu konvoy eşliğinde Giresun’a ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı. Kamyonlarda ‘Geçmiş olsun Giresun’, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın Giresun’a yardım eli yazılı pankartlar yer aldı.‘GİRESUN’UN ACISINI GÖNLÜMÜZDE TAŞIYORUZ’
Geçtiğimiz günlerde yaşanan felaketin ardından Giresun’da ciddi bir hasar meydana geldiğini belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklamasında; “Biz yaşanan olayın akabinde afetin yaşandığı bölge ile irtibata geçerek, araç ve gereç ihtiyaçlarını sorduk. Elimizde bulunan mevcut araçlardan ihtiyaç olanları bölgeye gönderdik. Bir haftadır da araçlarımız bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Teknik yardımımızın sonrasından yaptığımız araştırma sonucunda vatandaşlarımızın su sıkıntısı çektiği bilgisine ulaştık. Bu anlamda Belediye Meclis Üyemiz Celil İnce’nin gayretleri ve hal esnaflarımızın yardımları ile su, sebze ve meyve yüklü 3 kamyonu Giresun’a ulaştırmak üzere yola çıkardık. Bizler olayın yaşandığı yere gidemezsek te, gönderdiğimiz ekibimizle birlikte Giresun’un acısını gönlümüzde taşıdığımızı, Giresun’u unutmadığımızı söylemek isterim. Ulaşacak yardımlar ile bölgede yaşayan vatandaşlarımız bir nebze nefes alabilecekler. Tüm emeği geçen yardımda bulunan hal esnafımıza Giresun halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA