SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

BİZİM SEVGİLİMİZ; EŞİMİZ, ÇOCUĞUMUZ, ÜLKEMİZ, BAYRAĞIMIZ

BİZİM SEVGİLİMİZ; EŞİMİZ, ÇOCUĞUMUZ, ÜLKEMİZ, BAYRAĞIMIZ
Bu haber 20 Şubat 2018 - 10:23 'de eklendi ve 1.718 views kez görüntülendi.

Bugün Sevgililer Günü… Sevginin gücünü hepimiz çok iyi biliyoruz. Kimi zaman yuvalarımızda, kimi zaman vatanımızda en büyük zorlukları göğüsledik, engelleri aştık sevginin gücüyle.

Ortak gayemiz evimizin dolayısıyla da ülke insanımızın huzuru değil mi? Bu huzuru yakalamanın yolu önce eşimize, çocuğumuza duyduğumuz, sonra vatanımıza, ülke insanımıza duyduğumuz sevgiden geçiyor. Biz birbirimizi ne kadar sever, sayar, birlik beraberliğimizi her geçen gün artırırsak huzurumuzu bozmaya çalışan her türlü musibete karşı ayakta ebediyen dimdik duracağız.

   14 Şubat Sevgililer Günü nü kutluyor; sıcak yuvalarımız için, ülkemiz için sevgi, huzur, sağlık dolu, gözyaşı ve acının, vatan sevgisi için canlarını feda eden şehitlerimizin olmadığı, yüreğimizin yanmadığı, yüzümüzün hep güldüğü umut dolu, barış dolu yarınlar diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA