SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa
Akhisar Antalyaspor Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Çaykurrizespor Eskişehirspor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Mersin idman yurdu Osmanlıspor Sivasspor Trabzonspor

JUDOCULARIMIZ AMASYA YA DAMGA VURDU

JUDOCULARIMIZ AMASYA YA DAMGA VURDU
Bu haber 20 Şubat 2018 - 10:27 'de eklendi ve 1.346 views kez görüntülendi.

Merzifon Belediyespor Kulübü judocularımız 13 Şubat’ta Amasya’ya damga vurdu. Sporcularımız 9 sıklette “Judo Okullar Arası İl Birinciliği”nde 1. olarak grup müsabakalarına çıkmaya ve şehrimizi temsil etmeye hak kazandı. Aynı zamanda 5 sıklette 2.’lik, 2 sıklette 3.’lük elde etti.

Kulübümüzün judocuları, 8 sıklette “Anadolu Yıldızlar Seçmesi”nde 1.’lik elde etti ve 23-24 Şubat’ta Çankırı Kurşunlu’da grup müsabakalarına çıkma hakkı kazandı. Destekleyen ve emek veren herkese canı gönülden teşekkür eder, sporcularımıza başarılar dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA