SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

‘SERÇOBAN MESİRE ALANI HALK TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR’

‘SERÇOBAN MESİRE ALANI HALK TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR’
Bu haber 02 Kasım 2020 - 13:22 'de eklendi ve 126 views kez görüntülendi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Geçen ay açılışı gerçekleştirilen Serçoban Evliyası mesire alanını ziyaret ederek, hemşehrileri ile sohbet etti.
Geçen ay görkemli bir şekilde açılışı gerçekleştirilen “Yedi Alemde Bir Çoban, Gönüllerin Sultanı Serçoban” mesire alanını ziyaret eden Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hemşehrileri ile hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Amasyalılar yeni yüzü ile bölgenin örnek gösterilecek alanı olduğunu ifade ederek, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Sarı ve ekibine teşekkür ettiler.
‘AMASYA’NIN YAŞAM STANDARTLARINI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ’
Bölgenin örnek gösterilecek alanlarından birisini Amasya’ya kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklamasında şunları söyledi; “Amasya’mıza yeni kazandırdığımız Serçoban Evliyası alanını ziyaret edip, vatandaşlarımız ile sohbet ettim. Muhtemel eksikleri yerinde tespit edip, olası ihtiyaçların giderilmesi için notlar aldım. Ayrıca seçim sürecinde vermiş olduğumuz büyük projelerimizi şehrimize kazandırarak, Amasya’mızın yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkarmak için gece gündüz çalışacağız. Her şey Amasya için, Her şey Amasyalılar için” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA