SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

SİZLERİ 4. TİYATRO FESTİVALİMİZE DAVET EDİYORUZ

SİZLERİ 4. TİYATRO FESTİVALİMİZE DAVET EDİYORUZ
Bu haber 08 Şubat 2018 - 11:42 'de eklendi ve 421 views kez görüntülendi.

Değerli Sanatsever Dostlarımız,

Merzifon’umuzu Karadeniz’in Kültür ve Sanat Başkenti yapma yolunda en önemli adımlarımızdan biri olan, geleneksel hale getirdiğimiz ve her yıl sanatsever hemşehrilerimiz tarafından heyecanla beklenen tiyatro festivalimizin bu yıl 4.sünü gerçekleştireceğiz.

Ülkemizde ünlü ve sevilen tiyatro oyuncuları tarafından sahnelenen tanınmış oyunları, geliri tamamıyla Merzifon Aşevi’mize bağışlanmak üzere cüzi bir ücret karşılığında sanatseverlerle buluşturacak, ücretsiz çocuk oyunlarımızla yavrularımızın yüzlerini güldüreceğiz.

   Duayen oyuncu Rutkay AZİZ’in de onur konuğu olarak yer alacağı Merzifon Belediyesi 4. Tiyatro Festivali’nde 8 gün boyunca sanatın birleştirici gücüyle bir araya gelerek birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla keyifli saatler geçireceğiz.

Bilet temini için siz kıymetli sanatseverleri Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğümüze bekliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA