SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

SOL PARTİ BİR YÜRÜYÜŞ BAŞLATIYOR

SOL PARTİ BİR YÜRÜYÜŞ BAŞLATIYOR
Bu haber 21 Kasım 2020 - 15:54 'de eklendi ve 410 views kez görüntülendi.

SOL PARTİ BİR YÜRÜYÜŞ BAŞLATIYOR

Sömürü, baskı düzenini topyekün değiştirelim Açlık, sefalet, karanlık son bulsun…

Sol Parti Amasya İl Başkanlığı 21/Kasım/2020 Saat:13:00 de Selazığ Anıt Meydanında basın açıklamı yaptı.

SOL Parti halkın acil sorunlarına sahip çıkmak, bu tek adam diktası altındaki karanlık düzeni değiştirmek için bir yürüyüş başlatıyor.

Halkı sokakta aç bırakan, salgında, depremde öldüren bu zulme son vermek, haraminin iktidarını yenmek için birlikte yürümeye çağırıyoruz.

Bu ülkenin gençleri, kadınları, işçileri, emekçileri hayatlarından memnun değil. Bir avuç sömürücü zorba dışında kimse bu gidişattan memnun değil. Kimse bu ülkede mutlu değil.

Bu sömürü, baskı düzenini değiştireceğiz! Değiştirmek için birleşelim!

Görülüyor ki iktidar halkın sorunlarını çözemiyor. Aksine iktidardakiler her gün derinleşen krizin kaynağı durumundalar. Zorbalıkla, baskıyla, halkı sindirerek iktidarlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Yönetemiyorlar, çözülüyorlar, tel tel dökülüyorlar.  Ekonomideki çöküş, Albayrak’ın gizemli istifası… Tek adamdan mucize bekleyerek, kabine değişikliği yaparak bu sorunu çözemezler. Çünkü asıl sorun bu rejimin kendisinde, asıl sorun bu ucube tek adam rejiminde, asıl sorun bu sömürü düzeninin kanlı çarklarında… Çözüm, toptan değiştirmekte…dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA