SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

TRİBÜN TAM NOT ALDI

TRİBÜN TAM NOT ALDI
Bu haber 28 Aralık 2022 - 11:15 'de eklendi ve 107 views kez görüntülendi.

Suluova Sentetik Çim Saha’ya kazandırılan ve hafta sonu oynanan Suluova Sebatspor – Görelespor maçında ilk kez kullanılan taraftar tribünü, Sebatspor taraftarlarından tam not aldı.

Suluovalı Futbolseverlerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan tribün geçtiğimiz hafta Suluova Sentetik Çim Saha’ya kazandırıldı. Suluova Sebatspor-Görelespor müsabakasına yetiştirilen tribünü ilk kullanan Sebatspor taraftarı oldu. Tribün yapılmadan önce takımlarını saha çevresine park etmiş kamyonların kasasından desteklemeye çalışan Sebatspor taraftarı, yeni tribünden memnun kaldı.

30 senelik Bölgesel Amatör Lig (BAL) hasretinden sonra Suluova temsilcisi Suluova Sebatspor, ilk defa Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. 30 senedir sadece amatör futbol müsabakalarının yapıldığı Suluova’daki spor tesislerinde de Suluova Sebatspor’un Bölgesel Amatör Lig’e yükselmesi ile incelemeler başladı. Türkiye Futbol Federasyonu, Suluova’daki spor tesislerinin, tarihinde ilk defa mücadele edeceği BAL Ligi için uygun olup olmadığını iki defa inceledi. Yapılan incelemeler sonrası Suluova Şehir Stadı ile Sentetik Çim Sahaların her ikisinde de tribün eksikliği var olduğu belirtildi. TFF Yetkilileri, Suluova’daki spor tesislerinin BAL Ligi standartlarını yerine getirmediğini, özellikle tribün olan bu eksiklerin bir an önce tamamlanmasını istemişti.

Öte yandan tarihinde ilk defa BAL Ligi’ne yükselen ve BAL Ligindeki istikrarlı ilerleyişini her hafta bir üst seviyeye çıkaran Suluova Sebatspor, tribün yetersizliğine rağmen takımına destek olan futbolseverlerin desteğini arkasına alarak Ligin 4’üncü sırasına kadar yükseldi.

Tribün yetersizliği sebebiyle Suluova Sebatspor başta olmak üzere ilçedeki birçok sportif organizasyona ev sahipliği yapan Suluova Sentetik Çim Sahaya nihayet tribün yapılmasına karar verildi. Suluova Sentetik Çim Sahaya ek ilave seyirci tribünü yapımı için çalışmalar başlamıştı.

Suluova Sentetik Çim Saha’nın en önemli eksiği olan tribün nihayet yapılarak Suluovalı sporseverlerin hizmetine sunuldu. 500 kişilik tribün, ilk olarak Bölgesel Amatör Ligin ilk devresinin son maçı olan Suluova Sebatspor, Görelespor maçında kullanıldı. Daha önceden maçı stat çevresinden veya stat etrafına park etmiş kamyonların kasalarından izlemek zorunda kalan taraftarlar, yeni tribünleri ile takımlarını desteklerken kamyon kasalarına çıkmak zorunda kalmayacak.

Suluova Sentetik Çim Saha etrafında çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları ise tam gaz devam ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA