SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Yüzbaşı Alper Kalem Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

Yüzbaşı Alper Kalem Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.
Bu haber 12 Aralık 2022 - 13:40 'de eklendi ve 98 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Amasya İl Başkanlığı Yüzbaşı Alper Kalem Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

İl Başkanı Ali Kurt gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak;”Sosyal Politikalar Başkan Yardımcımız Sayın Fatih Öznam beyi Amasya’mızda misafir ettik.

Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şube Başkanı Sayın Emine Hicin Arslan, Anadolu Engelliler Derneği Başkanı Sayın İsmail Ilmaz, 6 Nokta Körler Derneği Amasya Şube Başkanı Sayın Musa Demiryarar,

Amasya Otizimli Çocuklar ve Aileleri İle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın İbrahim Kurt,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Amasya şube başkanı Sayın Ahmet Ünverdi’yi ziyaret ettik. Genel başkanımızın selamlarını ilettik.

Akabinde Bahçeleriçi Mahallesi Muhtarı Sayın Aslan Çelik’i ziyaret ettik. Hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Sayın Leman Demirdiş ve ailesini ziyaret ettik. Sıcak misafirperverlikleri için kendisine teşekkür ederim.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA